Velkommen til Macrodot A/S

lidt om os

Macrodot A/S startede i 2007 af Sean Jäpelt Holm og Ricki Nielsen, og beskæftiger i dag over 11 medarbejdere. Både Sean og Ricki har begge mange års er faring inden for produktion, udvikling samt rådgivning inden for digital storformatprint, efterbehandling og udstillingssystemer.

Macrodot A/S er en printvirksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling, og har en moderne maskinpark. Macrodot har kun forhandlersalg, hvilket giver trykhed til vores kunder. Virksomheden er bl.a. medlem af Grafisk Arbejdsgiverforening. 

Macrodot har siden starten taget et socialt ansvar, såsom at tage ledige i virksomhedspraktik og ansætte fleksjobbere. Virksomheden gør meget ud af, at det skal være en god arbejdsplads, f.eks. ved fokus på arbejdsmiljø forhold, - både for virksomhedens ansatte og hos leverandører i bl.a. Polen. Macrodot har en opmærksomhed omkring bæredygtighed, hvori hjemmesiden er CO2-neutral. Endvidere støtter Macrodot forskellige gode formål såsom Børnecancerfonden, Familier med kræftramte børn m.v.

organisationer vi er medlem af

GA

Evex Logo

Skiltebranchen 

Sgia Logo


VORES WEBSITE ER CO2 NEUTRALT

Ikon CO2

sponsor

Macrodot A/S sætter en stor ære i at støtte organisationer såsom i forskning til Alzheimers og organisationer som hjælper vores børn til en bedre hverdag gennem deres sygdomsforløb.
Vi støtter Alzheimers foreningen, børnecancerfonden, Foreningen Cancerramte børn, Familier med kræftramte børn og Danske hospitals klovne.

ALZ Logo RGB 1

Logo

 Kræftramte Børn       Hospitals Klovne 2015

 Nyhedslogo Zumba