Professionelt banner tryk giver dig maksimal synlighed

Er du på udkig efter den perfekte måde til at skille dig ud i mængden og sikre maksimal synlighed for din virksomhed? Hos Macrodot tilbyder vi professionelt banner tryk til optimal branding via outdoor såvel som indoor reklameløsninger. Med et dygtigt team af specialister og en omfattende maskinpark sikrer vi dig et banner i lige præcis den kvalitet, udformning og størrelse, som du har brug for. Ydermere anvender vi den nyeste digitale printteknologi. Det er din garanti for en korrekt farvegengivelse samt et knivskarpt visuelt udtryk på dit banner tryk.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke muligheder du får med banner tryk i storformat
  • Hvordan vi leverer banner tryk i øjenhøjde med beachflag
  • Dine fordele ved at bestille banner tryk ved vores firma

Har du prisforespørgsler, eller vil du vide mere om vores forskellige banner tryk løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk.

 

Skab opmærksomhed med storformat banner tryk

Mulighederne er mange, når du vælger et banner tryk i storformat. Er din virksomhed under ombygning eller renovering, kan du fx benytte lejligheden til at skabe opmærksomhed om virksomheden ved at omdanne stilladset til en reklamesøjle. Det kan du gøre ved at vælge et netbanner, megabanner eller presseningsbanner, der alle har en udendørs holdbarhed på op til et år. Med disse løsninger får du et banner tryk i et format, der med garanti vækker opsigt i gadebilledet og brander din virksomhed på optimal vis.

Banner tryk i de store formater er også velegnet til bl.a. facadebannere og naturligvis også til indendørs formål. Når du bestiller dit banner hos os, sørger vi for en grundig rådgivning, så du er sikker på at få den optimale løsning til netop dine behov. Samtidig tilbyder vi en lang række af forskellige efterbehandlingsmuligheder. Foruden renskæring, kantforstærkning og løbegange, kan vi montere keder, plastophæng eller sejlringe. Ønsker du et helt særligt og elegant look, er det også muligt at vælge alurør, metal plakatskinner eller alu-profiler.

 

Banner tryk i øjenhøjde med et beachflag

Søger du i stedet en mindre bannerløsning med et stærkt visuelt udtryk i øjenhøjde, og som kan bruges både ude og inde? Så er et beachflag det rette valg. Her får du nemlig en fleksibel bannerløsning med mange udtryksmæssige såvel som funktionelle fordele. Du kan fx vælge mellem fire størrelser fra small til x-large samt to forskellige design; et standard rektangulært banner og et dråbeformet banner, der giver et mere eksklusivt look. Alt efter dine behov og ønsker, kan du også vælge mellem flere forskellige fødder, der holder flaget effektivt på plads.

Vi printer motivet på dit beachflag på 115 g. tricot med gennemtryk, så det træder tydeligt frem uanset, hvilken vinkel man ser banneret fra. Dermed kan du sikre en iøjnefaldende og moderne præsentation ved at vælge denne bannerløsning. Som ved alle vores andre banner tryk opgaver sikrer vi desuden en optimal farvedybde ved at anvende CMYK-farver. Er der imidlertid en særlig farveprofil, som er vigtig af hensyn til jeres designguide, kan vi gengive den eller disse farver ved at anvende Euroscale Colormetric farverum.

 

Bestil banner tryk med fordele hos Macrodot

I vores firma sætter vi kundens behov og ønsker i centrum. Vi leverer altid en grundig rådgivning, mens kvalitet og god kundeservice er vores fundament. Når du bestiller dit banner tryk hos os, er du derfor altid garanteret et optimalt produkt til en konkurrencedygtig pris og med en kort leveringstid.

Ønsker du en mere overordnet snak om dine muligheder, eller har du andre spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

Futbalove Dresy