Bannerprint – vejen til et klart, visuelt budskab

Vil du have trykt bannere i stof, canvas eller fx specifikt lavet til messer? Hos Macrodot tilbyder vi en bred vifte af bannerprint. Størrelse, materiale og stil er op til dig, men vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning omkring layout og materialevalg. Med vores teknologisk veludviklede maskinpark af printere og andet udstyr har vi markeret os i branchen med flot og professionelt print, hvad enten det gælder bannere eller vores øvrige produkter. Med det rette udstyr og effektive medarbejdere kan vi samtidig holde priserne på et yderst konkurrencedygtigt niveau.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Bannerprint på canvas eller med Øko-Tex mærket
  • En eksklusiv bannerløsning
  • Vores stofbannere

Har du spørgsmål til vores storformattryk og priser, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

Bannerprint i canvas eller Øko-Tex

Du kan vælge at få lavet dit bannerprint på canvas 370 g, der er B1 brandgodkendt. Af efterbehandling tilbyder vi renskæring, montering på blindrammer samt montering af svæverammer. Max printbredden er 148 cm. Denne type banner bliver ligesom vores øvrige printet i CMYK farver og produceret digitalt. Vi tilnærmer specielle pantome-/logofarver efter Euroscale Colormetric farverum.

Vil du have et banner, der er Øko-Tex mærket, kan du vælge 310 g PES, som er et 100 % PVC-frit tekstil. Dette banner kan man bruge inde såvel som ude, og det er B1 brandgodkendt. Øko-Tex mærket indebærer bl.a., at produktet er testet for skadelige kemikalier og farvestoffer. Det kan især være en sundhedsmæssig fordel, hvis banneret skal anvendes inden døre.

 

Kalke banner er en eksklusiv form for bannerprint

Ønsker du et eksklusivt bannerprint til fx en butik? Et kalke banner er et yderst eksklusivt banner, hvor motivet ses ens fra begge sider. Vil du gerne give et eksklusivt signal i din butik, er dette bannerprint det ideelle valg. Af efterbehandling tilbyder vi renskæring, metal plakatskinner, alu-profiler, plastophæng eller sugekop til vinduer. Den maksimale printbredde er 133 cm. Den digitale produktion og CMYK farverne sikrer en knivskarp grafik eller billedkvalitet lige efter oplægget.

 

Bannerprint på polyester har mange anvendelsesmuligheder

Bannere er et tydeligt og fleksibelt reklamemedie. Bannerprint på polyester giver stofbannere med et væld af anvendelsesmuligheder. Hvis din virksomhed ofte er på messer, kan du sikre, at I ikke forsvinder i mængden blandt alle de andre stande. Med et bannerprint i den rette størrelse og med virksomhedens design, giver I ikke alene en klar branding udadtil, I undgår også at miste potentielle kunder pga. manglende synlighed. Vælg mellem polyester 110 g, 205 g, 260 g, 330 g. eller 410 g.

Ring til os på 70 27 00 88 for at få priser på de forskellige typer bannerprint, eller hvis du har spørgsmål i øvrigt. Du kan også sende en mail til info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy