Et beachbanner formidler dit budskab klart og i øjenhøjde

Vil du fange kunders opmærksomhed? Lede messegæster hen til din stand eller måske vise vej for deltagere i et sportsarrangement? Målene kan være mange, og de kan alle blive opfyldt med et beachbanner. Strand flag, beach flag og beach banner – der er mange navne for denne moderne og effektive form for bannerflag. Hos Macrodot printer vi dit beachbanner i høj kvalitet, og så er du sikker på at formidle dit budskab direkte i øjenhøjde. Få printet dit logo, slogan, et nyt produktnavn eller et direkte budskab.

Her på siden kan du læse mere om:

  • De mange fordele ved et beachbanner
  • De to forskellige modeller af beachbannere
  • Vores beachflag og Macrodot som firma

Har du spørgsmål til vores beachbannere, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

Udnyt de mange fordele ved et beachbanner

Der er en lang række fordele ved et beachbanner. Banneret er:

  • Effektiv reklame med lave omkostninger
  • Fleksibelt – kan nemt flyttes rundt og hurtigt monteres
  • Muligt at bruge både inde og ude
  • Et flag i øjenhøjde og derfor perfekt til at fange opmærksomheden
  • I solid kvalitet og har derfor en lang levetid
  • Oplagt til kortere kampagner og særlige events, da de med lave omkostninger nemt kan bruges kortvarigt eller skiftes ud med nyt budskab

 

Beachbanner i dråbeformet eller sejlformet design med den rette fod

Med vores beachbanner kan du vælge den størrelse og det design, som passer bedst til dit print samt det formål, banneret skal bruges til. Selve banneret eller flaget kan have form som en dråbe eller være lidt større som et sejl. Begge typer af disse strandflag leverer vi i fire størrelser: small, medium, large og x-large.

Under tilbehør her på hjemmesiden finder du forskellige muligheder for fødder. Du har mulighed for at bestille en anden type ud over den, som automatisk følger med beachbanneret, når du køber det. Skal flaget stå på fast underlag, hvor du ikke har mulighed for at skrue en fod ned, kan du fx vælge en flad, tung fod, som holder banneret på plads selv i blæsevejr. Skal det bruges i en messehal, er der på samme måde behov for at holde dit banner solidt på jorden, så det ikke vælter i trængslen af mennesker.

 

Beachflag med gennemtryk

Beacflagene fra Macrodot printes på 115 g tricot med gennemtryk, og dit print kommer til at kunne ses klart og tydeligt såvel tæt på som langt fra. Hos Macrodot lægger vi vægt på kvalitet og god kundeservice. Så når du bestiller et beachbanner eller nogle af vores andre produkter, er du sikker på høj kvalitet og god service. Vi startede som firma i januar 2007 og med sloganet ”Giv os en udfordring” er vi siden vokset støt og har oplevet en stigende omsætning.

Har du nogle prisforespørgsler eller spørgsmål generelt, skal du bare ringe til os på 70 27 00 88 eller sende en mail: info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy