Beachflag gør dig synlig i øjenhøjde

Vil du have maksimal synlighed og minimale udgifter? Et beachflag giver et iøjnefaldende, visuelt signal og er samtidig en moderne præsentation af dit firma, arrangement eller hvad, du ønsker at formidle på strandflaget. Hos Macrodot kan vi levere beachflag i fire størrelser fra small til XL. Vi består af et stærkt team af fagfolk som grafikere, teknikere og konsulenter, og når du køber et produkt fra os, er du sikret tryghed i form af kvalitet og en standard, som lever op til branchens skrappeste krav.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Fordelene ved beachflag
  • Vores to forskellige beachflag-designs
  • Muligheden for at bestille en fod til flaget, som passer til dit behov

Har du spørgsmål til vores beachflag og evt. prisforespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

Beachflag er velegnede til et utal af begivenheder

Vil du flage lige i øjenhøjde, så du er sikret en klar præsentation, som der bliver lagt mærke til? Beachflag er en ny måde at flage på nede i en højde, hvor vi ikke overser det. Beachflag er velegnede til messer, festivaler, udendørskoncerter, sportsarrangementer og diverse events. Du kan bruge denne type flag både inde og ude, og der er nærmest ingen grænser for de steder, du kan bruge strandflag. Vores beachflag er i en meget robust kvalitet, så de kan stå imod barske vind- og vejrforhold. På denne type flag printer vi dit motiv på 115 g tricot med gennemtryk.

 

Vælg mellem to forskellige typer beachflag

Du kan vælge mellem et almindeligt beachflag og et dråbeformet, som er ”skåret af” i det nederste, yderste hjørne, så flaget får facon som en dråbe. Det giver derfor et lidt andet look, som du kan vælge, hvis du synes, det passer bedst sammen med dit motiv. Hvis flaget skal kunne ses på lang afstand, er det naturligvis en fordel at vælge den største type flag i XL. Så kan du være sikker på at skabe størst mulig opmærksomhed inde som ude med et beachflag, som matcher dit budskab og formål.

 

Forskellige typer af fødder til dit beachflag

Det er vigtigt at få den rette type fod til dit beachflag. Vi tilbyder flere forskellige typer, og vi matcher ethvert behov. Alt efter om du skal bruge flaget indenfor på en isoleret placering, på en messe med mange mennesker omkring eller udenfor i regn og rusk, kan vi levere en fod, som matcher. Vi tilbyder model A, B, C, D, E og F samt en plasticfod ligesom dem, man typisk anvender til parasoller.

Model B Heavy flat til Beachflag kan du bestille som 7, 15 eller 20 kg alt efter, om det er til et beachflag i medium, large eller X-large. Foden holder solidt beachflaget på plads og er et godt valg, hvis flaget fx skal stå på asfalt, eller du har behov for at kunne flytte det rundt. Vil du kunne skrue flaget ned i jorden eller andet på stranden? Så kan du blot anvende vores model C jord-skruefod til beachflag, som automatisk følger med, når du køber flaget i medium, large eller X-large.

Find hele vores udvalg af tilbehør her på hjemmesiden og vælg den fod, som matcher dit behov. Har du spørgsmål og vil du høre mere om priser, skal du blot ringe til os på 70 27 00 88.

Futbalove Dresy