Busreklame giver den bredeste dækning og formidling af dit budskab

Vil du sprede dit budskab til flest mulige mennesker? Her er en busreklame et uovertruffet medie, idet dit budskab bliver bragt rundt i bybilledet hele dagen mellem et stort og bredt publikum. Hos Macrodot printer vi busfolie i høj farve- og printkvalitet, der kan give dig en flot reklame på siden af bussen eller som en hel busindpakning. Vores busreklame er en busfolie med blank laminat, der er en selvklæbende folie, som kan holde omkring 2 år, men også er nem og hurtig at udskifte.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilket formål en busreklame egner sig bedst til
  • Vores busfolie
  • De forskellige muligheder med en busreklame

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for busreklame, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88. Her kan vi også give dig din pris.

 

HVEM ER EN BUSREKLAME ALLERBEDST FOR?

En busreklame er velegnet, hvis det ikke er en smal nichegruppe, dit budskab er relevant for. Derimod er denne reklameform et effektivt kommunikationsmedie i forhold til at få bred dækning og en høj frekvens. Det kan fx være, hvis du skal holde et arrangement, der henvender sig til en stor gruppe mennesker. Eller hvis du vil sælge et produkt, som har en stor målgruppe såsom alle kvinder, alle unge eller alle mænd i en stor aldersgruppe. En busreklame vil uundgåeligt blive set mange gange, og budskabet vil derfor sætte sig bedre fast end, hvis man eksempelvis kun ser reklamen i en avis enkelte gange.

 

VORES BUSREKLAME AF 2 ÅRS HVID FOLIE MED BLANK LAMINAT

Med vores folieprint kan du opnå en flot busreklame. Det er en 2 års hvide folie med uigennemsigtig klæb (opak). Denne selvklæbende folie kan ud over som busreklame bruges på alle plane overflader både inde og ude. Den maksimale printbredde er 156 cm. Folien er med dens opak klæber ideel til at dække tidligere budskaber. Foliens uigennemsigtighed sikrer også, at din reklame træder tydeligt frem på bussens side uanset dennes farve eller øvrige tryk. Så du får garanti for, at dit budskab bliver set tydeligt såvel tæt på som langt fra bussen.

 

FÅ EN EFFEKTIV REKLAME I TRAFIKKEN MED EN BUSREKLAME

Der er mange muligheder for en busreklame, og fælles for dem er, at de bliver set af mange mennesker – både andre trafikanter og passagerer. Busreklamer ses både i byer og på landet alt efter, om man vælger bybusser eller rutebiler til sine reklamer. Vi kan printe din busreklame til enten kun at sidde på den ene side af bussen eller i to foliestykker, så du reklamerer på begge sider. Vores folieprint kan også monteres på indersiden, hvis du ønsker en mindre busreklame, som skal ses af passagererne.

Er du interesseret i en effektiv busreklame, så ring til os for at høre den aktuelle pris i forhold til dit behov: 70 27 00 88.

Futbalove Dresy