Digital Print

Hos Macrodot står vi klar til at levere dit næste digital print. Vi tilbyder digital print, som er et avanceret print af høj kvalitet på alle papirtyper. Det er oplagt at benytte digital print som alternativ til traditionel trykning, når:

  • Oplaget af tryksagen er lille (årsberetninger, rapporter, foreningsblade etc.)
  • Tryksagen skal stiles direkte til adresseret modtager
  • Tryksagen udkommer i forskellige udgaver til forskellige målgrupper
  • Dit firma skal have visitkort, brevpapir o. lign. i mindre mængder

DIGITAL PRINT – INDHENT TID OG SPAR PENGE

Med digital print har din virksomhed mulighed for at klare en tryksag lynhurtigt.

Digital print er den nyeste måde at fremstille reklameflag på. Farverne overføres elektronisk fra computeren til selve flagdugen, hvilket bevirker at vi nu ikke skal tage højde for antal farver, da alle farver overføres samtidig. Alt, hvad der kan scannes ind eller tegnes på en computer, kan komme på et flag.

Digital print kaldes den ”nye” trykteknik. I dag har man mulighed for at trykke på alle slags materialer såsom metal, glas og plastfolier. Kort sagt foregår digital print på avancerede maskiner med farvelaser-printere, men til forskel for mindre kontorprintere er kvaliteten på digitale trykmaskiner i dag næsten lige så god som ved offsettryk.

Digitaltryk beskriver processen med at overføre et dokument på en personlig computer, eller anden digital lagerenhed, til et trykkerisubstrat ved hjælp af en anordning, der accepterer tekst og grafisk produktion. Ligesom med andre digitale processer er oplysninger reduceret, eller "digitaliseret", for at lette dets oplagring og reproduktion. Digitaltryk erstattes på mange markeder, især på forbrugernes og erhvervslivets niveau, som et resultat af de væsentligt lavere produktionsomkostninger, der er forbundet med digital print.

Med digital print får du øget fleksibilitet, så der f.eks. kan laves flere forskellige publikationer med lettere variationer, uden ekstra høje omkostninger. I takt med den øgede fleksibilitet giver det også mulighed for en mere personligt målrettet kommunikation. Et eksempel herpå kunne være en invitation eller eventfolder, som specifikt henvender sig til modtagers navn i en given sammenhæng. 

PRINT DIGITALT TIL GRAFISK UDSMYKNING

Glas er blevet et langt mere vigtigt element i en stor del af den moderne arkitektur. Det giver udfordringer, når arkitekturen tages i brug, fordi glassets gennemsigtighed ikke altid er en fordel for sikkerhed og arbejdsmiljø. Grafisk udsmykning er ofte svaret på disse udfordringer. En typisk og traditionel arbejdsplads kan lynhurtigt forvandles og giver designeren mulighed for at anvende en hidtil uset bred vifte af materialer, hvilket sikrer en større fleksibilitet.

Med grafisk udsmykning opnår du også en mere effektiv udsmykning, hvor det kan skabe tiltrængt afveksling i ellers kedelige kontorlandskaber og indføre nye pejlemærker, der hjælper folk med at finde rundt. Med folier, print på klare materialer og sandblæste effekter kan vi opfylde de primære formål, som oftest er diskretion og afskærmning. Samtidig skaber den grafiske udsmykning en form for sikkerhed, så du undgår at kollidere med glasfladerne og komme til skade.

En grafisk udsmykning af glasflader udføres som oftest, således at lyset fortsat kan passere gennem materialet. Med digital print kan du opnå en optimal strategi for både analog og digital dokumenthåndtering, og du har dermed mulighed for at indhente tid og spare penge.

Digital print har en højere pris pr. side end mere traditionelle offsettryk metoder, men prisen skal opvejes ved, at du undgår omkostningerne ved alle de tekniske foranstaltninger. Med digital print giver vi dig mulighed for on-demand print, kortere ekspeditionstid samt en ændring af billedet (variable data).

Den største forskel mellem digitaltryk og traditionelle metoder såsom litografi, flexografi, dybtryk eller bogtryk er, at der ikke er behov for at erstatte trykplader i digitaltryk, mens pladerne ved analog trykning skal udskiftes gentagne gange. Dette resulterer i hurtigere ekspeditionstid og lavere omkostninger ved brug af digital print, men typisk et tab af nogle fine billeddetaljer.

FLATBED PRINT

En flatbed er en scanner eller kopimaskine med en flad glasoverflade til scanning af dokumenter, eller andre genstande. Med flatbed print (digital) har du en stor fordel i den alsidighed, de tilbyder. Det er ligegyldigt, hvilken form og størrelse dit materiale har, så længe det har en flad overflade og ikke overstiger den maksimale størrelse på udskriftsområdet på flatbed, så er det muligt at udskrive på den.

Med Flatbed Print kan du bruge alt lige fra små materialer til de helt store medier, der er i overstørrelser. Kort sagt kan du bruge alle, selvom de har vidt forskellige egenskaber. 

Futbalove Dresy