Kvalitets folieprint til indpakning af biler

Søger du folieprint til bil i god kvalitet? Hos Macrodot kan du få pakket din bil ind i folie med kvalitetstryk og lang holdbarhed. Folieindpakning er oplagt til firmabiler, som skal bære logo eller budskab rundt i bybilledet, eller måske ønsker du bare at pifte din bil op med et fedt look. Uanset dine behov er trykket lavet i en professionel kvalitet, og du kan vælge en type med lang udendørs holdbarhed, hvis du ved, at du gerne vil have den samme bilindpakning i flere år. Når du vælger Macrodot som leverandør til dit folieprint til bil, er du sikret en god oplevelse med kvalitet og fleksibilitet til konkurrencedygtige priser.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores folieprint til bil med laminat
  • Hvordan vi tilbyder flere folie-produkter
  • Den høje farvekvalitet, vi printer i

Har du spørgsmål til vores bilfolie og evt. prisforespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

FOLIEPRINT TIL BIL MED LAMINAT

Vil du pakke din bil ind i en god folie? Så prøv vores folieprint til bil med laminat, der er en hvid folie med permanent klæb 1005 EA Avery. Dette er en selvklæbende folie med ”easy-apply”, hvilket gør den nem at montere på din bil. Folien er selvsagt velegnet til udendørs brug, men kan også sagtens bruges inde, hvis det er aktuelt. Den er lavet til profilerede overflader og er yderst egnet til indpakning af biler og andre applikationer, hvor man ønsker holdbarhed og fleksibilitet.

Dette folieprint til bil kan holde 5 år udendørs og har Avery cover garanti. Det er muligt at printe i en bredde af op til 148 cm. Af efterbehandling tilbyder vi renskæring og konturskæring.

 

VI TILBYDER BÅDE BILFOLIE OG BUSFOLIE

Måske er du både interesseret i folie til biler og til busser? Vi tilbyder også en 2 års hvid folie med aftagelig, uigennemsigtig klæb. Denne folie er optimal til busreklamer og andre applikationer, hvor der er behov for en uigennemsigtig folie, som skal dække tidligere budskaber. Den kan bruges på plane flader både indendørs og udendørs. Du kan få printet i en bredde på max 156 cm på folie, som kan efterbehandles med renskæring, konturskæring eller opklæbning på plader.

 

FÅ FOLIEPRINT TIL BIL I HØJ FARVE- OG PRINTKVALITET

Vil du have gengivet dit logo i den bedste kvalitet og farvegengivelse? Ved vores folie-produkter såvel som vores bannere og andre produkter printer vi i CMYK farver og producerer digitalt. Det giver en langt højere farvekvalitet og skarphed ved storformat. Hvis der er specielle pantome-/logofarver i det print, du skal have lavet, tilnærmer vi farverne efter Euroscale Colormetric farverum. Således kommer din bil til at blive pakket ind i en folie, som matcher din virksomheds logo og visuelle linje.

Ring til os for en pris på folieprint til bil på 70 27 00 88. Har du nogle spørgsmål til printet, er du også meget velkommen til at kontakte os. Skriv evt. en mail til info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy