Skil dig ud fra mængden med et megabanner

Skal din virksomheds domicil renoveres udvendigt, er det oplagt at omdanne de opsatte stilladser til en reklamesøjle, der skiller sig ud i gadebilledet, med et megabanner. Her hos Macrodot leverer vi megabannere i bl.a. PVC, polyester eller net til anvendelse ude eller inde. Vi råder over vores egen maskinpark og et team af specialister, der følger opgaven hele vejen fra første kontakt til banneret er på plads. Det er din garanti for, at vi kan levere et megabanner inden for kort tid, som både er i høj kvalitet, og som matcher dine ønsker.

Her på siden kan du læse mere om:

  • De mange anvendelsesmuligheder med et megabanner
  • Hvordan vi tilpasser et megabanner til dine ønsker og behov
  • Vores udvalg af bannere i stort format

Har du spørgsmål til vores bannere i storformat, eller ønsker du at bestille et megabanner? Så kontakt os på 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk og hør mere om dine muligheder.

 

MEGABANNERE ER DET OPTIMALE VALG TIL ET VÆLD AF FORMÅL

Et megabanner er et medie, der skaber maksimal synlighed uanset, om det anvendes til udendørs eller indendørs brug. Det skyldes ikke mindst det knivskarpe motiv, der er printet i storformat. Da vi altid anvender robuste kvalitetsmaterialer med en udendørs holdbarhed på op til et år til megabannere, er det en ideel løsning til stilladsinddækninger og facadebannere. Skal din virksomhed fx deltage på en messe, en udstilling eller lignende, kan et megabanner udformet som en kæmpe poster eller et lyskasseskilt skabe et optimalt blikfang.

 

FÅ ET MEGABANNER SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Hos Macrodot sætter vi kunden i centrum. Derfor leverer vi altid et megabanner, der er specialfremstillet til at matche lige præcis dine behov og ønsker. Vi anvender den nyeste digitale printteknologi til storformat på maskiner med en maksimal printbredde på 490 cm til megabannere i PVC eller net og 148 cm til megabannere i polyester. For at sikre et optimalt visuelt udtryk printer vi som udgangspunkt i CMYK farver. Vi kan dog også tilnærme os særlige farver i din virksomheds visuelle identitet ved hjælp af Euroscale Colormetric farverum.

 

VÆLG DET RETTE MEGABANNER TIL DIN VIRKSOMHED

Når du bestiller dit megabanner her hos Macrodot, har du et væld af muligheder. Først og fremmest skal du vælge, hvilket materiale banneret skal produceres i. Til udendørs formål anbefaler vi primært et presseningsbanner i 500 gr. PVC eller et netbanner i 350 gr. net, der begge er B1 brandgodkendte. Ønsker du i stedet, at dit megabanner skal produceres i stof, kan du vælge imellem polyester i 110 gr., 205 gr., 330 gr. Deluxe eller 410 gr. dobbeltsiddet. Derudover kan vi producere megabannere i canvas eller øko-tex.

 

FÅ DIT MEGABANNER LEVERET MONTERINGSKLART

Hvilket materiale, der er det rette til netop din virksomhed, afhænger af mange parametre, og vi rådgiver dig gerne om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Herunder aftaler vi også med dig, hvilken efterbehandling du ønsker. I den forbindelse kan vi foruden renskæring og kantforstærkning eller etablering af løbegange sikre, at banneret kan monteres på den måde, som du ønsker. Det gør vi ved at isætte sejlringe, sy keder på eller montere metal plakatskinner, alu-profiler, plastophæng eller 20 mm alurør i top og bund.

Er du klar til at bestille dit megabanner, eller vil du høre nærmere om pris? Så kontakt os på 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen under ’Mere info om produktet’ ved det megabanner, som du er interesseret i.

Futbalove Dresy