Et netbanner formidler dit budskab knivskarpt

Vil du have maksimal synlighed udendørs såvel som indendørs, er et netbanner en oplagt mulighed. Hos Macrodot tilbyder vi et bredt udvalg af netbannere, der er velegnede som bannere til fx facader, stilladser eller andre applikationer, hvor der er meget vind. I vores omfattende maskinpark kan vores specialister producere et netbanner med et flot visuelt udtryk, der matcher din virksomhed, og formidler det budskab, som I ønsker at sende, på optimal vis. Vi tilbyder dig ydermere en grundig rådgivning samt konkurrencedygtige priser.

Her på siden kan du læse mere om: 

  • Hvordan vi tilpasser netbanneret til dine ønsker
  • Vores udvalg af bannere til ethvert behov
  • Hvordan vi sikrer en høj kvalitet til en attraktiv pris

Har du spørgsmål til fordelene med et netbanner eller vores øvrige udvalg af bannere, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

BRAND DIN VIRKSOMHED MED DET PERFEKTE NETBANNER

Leder du efter en bannerløsning, der kan brande din virksomhed udadtil? Hos Macrodot kan vi producere netbannere med en max. printbredde på 490 cm og digitalt tryk, der sikrer et knivskarpt visuelt udtryk og en præcis farvegengivelse i CMYK farver. Ønsker du, at dit netbanner bliver trykt i specielle pantonefarver, der fx matcher virksomhedens logofarve, tilnærmer vi disse efter Euroscale Colormetric farverum. Det digitale tryk såvel som netbannerets robuste kvalitet i 350 gr. B1 sikrer en udendørs holdbarhed på 6 – 12 måneder.

Vi leverer dit netbanner, så det er klar til montering. Afhængigt af hvor netbanneret skal monteres, kan vi tilbyde flere efterbehandlingsmuligheder. Herunder udfører vi altid en professionel renskæring og kantforstærkning. Dertil kan vi levere dit netbanner med 20 mm alurør i top og bund, plastophæng, alu-profiler eller metal plakatskinner. Alternativt kan vi isætte sejlringe eller påsy keder/vulst. De mange muligheder sikrer dig et optimalt udgangspunkt for at få et netbanner med den ønskede branding effekt.

 

VÆLG DET RETTE BANNER MED STORFORMAT TRYK

Ønsker du en bannerløsning med et stærkt visuelt udtryk og en robust kvalitet? Foruden vores netbannere kan vi her hos Macrodot tilbyde en lang række andre bannere med storformat tryk. Uanset hvilken løsning, du vælger, kan vi med vores professionelle rådgivning og udførsel sikre, at du får en bannerløsning i storformat, der matcher dine behov og ønsker på fornemmeste vis. Det gælder, hvad enten banneret skal bruges ude eller inde, og om det blot skal bruges til en enkelt messe, eller det skal sikre en maksimal synlighed over længere tid.

I vores sortiment af bannere med storformat tryk tilbyder vi bl.a.: 

  • Tekstilbannere i polyester, kanvas, øko-tex eller Texi-heavy
  •  Displaybannere, presseningsbannere og kalke bannere

Alle bannertyper bliver produceret i den samme høje kvalitet, og kan anvendes ude eller inde afhængigt af dine behov. Dertil er flere typer B1 brandgodkendte.

 

FÅ ET NETBANNER I HØJ KVALITET TIL EN ATTRAKTIV PRIS

Køber du dit netbanner her hos Macrodot, får du altid et kvalitetsbanner til en attraktiv pris. De konkurrencedygtige priser sikrer vi ved at have vores egen specialiserede maskinpark samt et hold af dygtige in-house specialister, der varetager hele processen. Vi sikrer ydermere den høje kvalitet ved at samarbejde med en række af de ledende producenter fra ind- og udland.

Vil du høre mere om, hvordan du får det perfekte netbanner hos os? Så kontakt os på 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy