Profiler din virksomhed med et presenningsbanner

Med et presenningsbanner får du en opsigtvækkende bannerløsning med et flot visuelt udtryk, der holder sig flot og knivskarpt over længere tid. Hos Macrodot kan vi levere presenningsbannere i alle størrelser fra en enkelt kvadratmeter og opefter. Det er kun dine behov og ønsker, der sætter grænser. Vi har vores egen højteknologiske maskinpark og et hus fuld af bannerspecialister samtidig med, at vi samarbejder med både danske og europæiske kvalitetsproducenter. Derfor kan vi holde leveringstiden på dit presenningsbanner i bund, og du får en bannerløsning i høj kvalitet til en yderst fordelagtig pris.   

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke anvendelsesmuligheder der er med et PVC banner
  • Hvilke fordele du får med et presenningsbanner
  • Dine valgmuligheder, når vi skal levere dit banner 

Har du spørgsmål til presenningsbannere eller nogle af vores bannerløsninger? Så giv os et kald på 70 27 00 88 eller send en mail til info@macrodot.dk og hør mere om dine muligheder.

 

ET PRESENNINGSBANNER ER OPTIMALT BÅDE UDE OG INDE

Har du brug for et storformat banner med mange anvendelsesmuligheder? Vælger du et presenningsbanner, får du et holdbart 500 gr. PVC banner, der kan modstå store udsving i vejret og holde sig flot i helt op til et år. Derudover er materialet B1 brandgodkendt. Den kraftige kvalitet gør, at et presenningsbanner er en af de mest anvendte løsninger til outdoor reklame på større flader som fx stilladser, facader og lignende. Vores PVC bannere er dog også godkendt til indendørs brug i forbindelse med messer, udstillinger og lignende.

 

SÅDAN FÅR DIT PVC BANNER ET KNIVSKARPT UDTRYK

Søger du en bannerløsning, der kan udformes præcist efter dine ønsker og behov? Hvad enten du vælger et presenningsbanner i PVC eller et af vores øvrige stofbannere i fx polyester, net eller øko-tex, får du glæde af et væld af fordele. Først og fremmest anvender vi den nyeste digitale printteknologi til at sikre et knivskarpt visuelt udtryk. Dette forstærkes af den effektfulde farvedybde, vi opnår ved at printe i CMYK-farver. Har I en særlig logofarve eller andre specielle farveønsker, kan vi tilnærme os disse efter Euroscale Colormetric farverum.

 

PRESENNINGSBANNER MED MANGE EFTERBEHANDLINGSMULIGHEDER

For at sikre dig en maksimal synlighed, og dermed en optimal branding effekt, tilbyder vi flere forskellige efterbehandlingsmuligheder. På den måde kan vi garantere, at du får et banner, som er lige til at montere. Det betyder, at vi ikke blot tilbyder renskæring med kantforstærkning og/eller løbegange. Vi kan også isætte sejlringe eller påsy keder/vulste. For et mere elegant look kan du vælge at få monteret metal plakatskinner, alu-profiler, plastophæng eller 20 mm alurør i top og bund på dit presenningsbanner.

Vil du høre mere om dine fordele med et presenningsbanner fra Macrodot, eller har du måske en prisforespørgsel, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os blot på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88 og hør mere om, hvordan vi sikrer dig en optimal storformat bannerløsning.

Futbalove Dresy