Print på akryl

Ønsker du at give dit hjem et moderne præg? Nu kan du få dit yndlingsfoto printet på akryl/plexiglas; en ny og moderne måde at få vist sine yndlingsfotos på. Brug også print på akryl mange andre steder end i hjemmet. I dag benytter mange forskellige museer og gallerier eksempelvis sig af print på akryl, som er en ny og lidt anderledes måde at vise billeder frem på.

DE MANGE MULIGHEDER MED PRINT PÅ AKRYL

Ud fra dine billedfiler er det muligt for os at kreere fantastisk kunstværk med en fantastisk effekt ved hjælp af print på akryl. De motiver, der bliver valgt, vil blive printet direkte på akrylglasset, hvorpå der kan opnås fordele, såsom disse, der nævnes nedenfor.

  • Formstabil og høj farveholdbarhed
  • Fås som direkte tryk og monteret plakat
  • Stort udvalg af formater: Fra 20x20 cm til 100x150 cm
  • Let transparent og derfor velegnet til baggrundsbelysning
  • Enestående dybdeeffekt
  • Kan også placeres i fugtrum uden at tage skade

Med print på akryl giver vi dig mulighed for at få et meget skarpt billede med stor dybde og kraftige farver, som er med til at give billedet et særpræget blikfang, når man træder ind i rummet. Dit foto vil blive printet direkte på indersiden af en 3 mm tyk klar akrylplade, hvilket er med til at give et råt og eksklusivt look. Hvis du har besluttet dig for at få lavet print på akryl, så giver vi dig mulighed for at få det leveret med huller til ophæng samt metalophæng, som skrues i væggen. Derved får du et færdigt billede – helt klar til ophæng.

Print på akryl er en flot måde, hvorpå du kan dekorere dine vægge i hjemmet, og på den måde kan du få skabt, samt sat dit eget personlige og individuelle præg på, dit kunstværk med højglans – hvilket giver en fantastisk dybdeeffekt. Mulighederne er mange! Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dit print på akryl skal se ud.

TREDIMENSIONELT UDTRYK

Hos Macrodot sørger vi for, at dit print på akryl giver en utrolig glans og dybdeeffekt, således at dit favoritbillede kommer til at se næsten tredimensionelt ud. På den måde kan du skabe nogle vilde effekter og give nyt liv til rummet med brug af de billeder, som du har udvalgt. Akryl er et materiale, der er let at bearbejde og særdeles holdbart. Af den grund er print på akryl en god idé til mange former for skiltning.   

Med print på akryl kan du hurtigt få skabt et moderne hjem. I dag gør mange indretningsarkitekter brug af print på akryl, når de skal give traditionelle hjem et mere moderne udtryk. Print på akryl bruges særligt, hvis man ønsker at skabe lyse stemninger og vil give sine billeder en dramatisk effekt.

Print på akryl kan også bruges til at give forskellige former for information, identifikation eller en vejvisning til kontorer, butikker, receptioner, udstillinger og restaurationer. Det er en pæn og iøjnefaldende måde at skabe opmærksomhed til forskellige emner på.

Når dit budskab skal slås fast, ser vi akrylskilte som et naturligt valg. Det er en imageskabende dekoration og en elegant form til at formidle budskaber ud på. Sammen med dig skaber vi de nuancer og skrifttyper, som passer til lige netop dit behov og dine ønsker. Vi sørger for, at du med akrylskilte vil opnå en effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale med dit helt personlige og unikke print.

BEHANDLING AF PRINT PÅ AKRYL

Til rengøring af akrylplader eller emner fremstillet af oroglas/plexiglas anbefales det at bruge lunkent sæbevand eller stærkt fortyndede opløsninger af milde, syntetiske rengøringsmidler.

Til arbejdet anvendes bedst en blød svamp. For at fjerne sæbepletter bør der eftervaskes med rent vand (kan tilsættes skyllemiddel for at minimere statisk elektricitet), og tilbageblivende vanddråber aftørres med en fugtig, blød svamp eller et fugtigt vaskeskind.

Hvis du ønsker afrensning af pletter, kan dette foretages med isopropylalkohol under udvisning af forsigtighed. Det anbefales dog at vaske efter med rent vand. Hertil er det vigtigt, at du undgår en lang række almindelige kemikalier, som eksempelvis sprit. Der må heller ikke anvendes opløsningsmidler på akryl.

De matte områder, eller småridser som der kan opstå på akryl, kan efterpoleres ved brug af polervoks eller en mild autopolish som fx Slipol(grovere) og Slipoline(finere).

Når du skal i gang med polering af print på akryl, skal dette udføres med let hånd og kan enten foretages maskinelt med en flonelskive eller i hånden med en bomuldsklud. Til sidst bør du efterpolere med en helt ren skive eller klud for at opnå det bedste og pæneste resultat af poleringen.

Du er velkommen til at kontakte os i dag, hvis du ønsker yderligere information om print på akryl, eller hvis du blot ønsker en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til forskellige og inspirerende muligheder inden for print på akryl. 

 

 

 

 

Futbalove Dresy