Print på plader – Skab blikfang

Ønsker du, at dine print på plader skiller sig ud fra mængden, skaber opmærksomhed og øger din virksomheds synlighed i bybilledet? Uanset om din virksomhed skal deltage på messe med egen stand, ønsker en ny spændende butiksudstilling, reklameskilte eller bannerreklamer leverer Macrodots specialister et knivskarpt designprint og motiv, der sikrer, at netop dit budskab får maksimal blikfang.  

Hos Macrodot har vi fokus på en hurtig og effektiv levering af skilte og print på plader, og inden for ganske kort tid kan du forvente flotte resultater i høj kvalitet, der matcher dine særlige behov og ønsker.

PRINT PÅ PLADER UDFØRT I ROBUSTE KVALITETSMATERIALER

Der er mange muligheder for print på plader. Fælles for dem alle er, at de skal skabe opmærksomhed og blive set af mange mennesker. Macrodots eksperter sikrer de bedste løsninger til dine print på plader og tilbyder kun de bedste produkter.

Macrodot har specialiseret sig i at producere og levere professionelt print i høj kvalitet.  Vi tilbyder skilte, der er fremstillet i de bedste og mest robuste kvalitetsmaterialer, så de holder til gentagen brug. 

MACRODOT LEVERER HØJ PRINTKVALITET TIL EN GOD PRIS

Hos Macrodot anvendes den nyeste digitale printteknologi, og vi leverer print på plader i super høj farve- og printkvalitet til en yderst god pris. Uanset motiv giver print- og fremstillingsmetoden mulighed for en række spændende effekter, der garanterer dig et flot finish og sikrer en lang holdbarhed, om det er til udendørs eller indendørs brug.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for print på plader, og fælles for alle vores løsninger er, at kvaliteten er i absolut top. Vi leverer udelukkende skarpe farver og robuste skilte, der både sikrer en god holdbarhed og æstetik.

Vi har fokus på dine ønsker, hvorfor du også har mulighed for at sammensætte lige nøjagtig den løsning, der matcher lige præcis dine behov.

PRINT PÅ PLADER SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Macrodot leverer et bredt udvalg af materialer og producerer skilte og print på plader efter alle tænkelige mål og ønsker! Du bestemmer selv sammensætning af materiale og design af motiv, så sørger vores specialister for specialfremstilling af print på plader; skræddersyet efter dine behov.

Ønsker du et flot resultat, således at dine skilte træder tydeligt frem, er der flere bestemmende faktorer, du skal tage højde for før bestilling af print på plader. Det kan eksempelvis være ønsker til placering, om det er udendørs eller indendørs, størrelse af skilt, event, motivet m.m. 

Hvilket valg af materiale, der netop er det rette til dine print på plader, afhænger af den tilsigtede hensigt med skiltet. Vi rådgiver gerne omkring eventuelle fordele ved vores forskellige løsninger og hjælper dig med at finde, hvilke der passer bedst til dit formål.

Eksempelvis, hvis du skal have print på plader til en messestand, kan vi anbefale, at du benytter skumplader eller foamboards. Disse er meget lette og giver samtidigt et flot finish, hvilket gør dem ideelle og brugbare til at lave mobile messe- eller udsmykningsvægge af, da de ofte skal være justerbare og lette at flytte på.

STORT UDVALG AF MATERIALER

Du har et utal af muligheder for sammensætning af løsning til dine print på plader. Hos Macrodot kan du få dine print leveret på næsten alle plane flader. Eksempelvis døre, brochurestandere, opslagstavler, gadeskilte, vægrammer, plakatophæng, infobokse, roll-ups, eventflag, infotavler osv. Større skilte sammensættes dog ofte af adskillige plader.

Hos Macrodot printer vi direkte på de fleste typer plader, både med glatte og ujævne overflader, eksempelvis:

  • Træ
  • Plast, pvc og kapa
  • Fliser
  • Pap, Papir og karton
  • Glas
  • Lydabsorberende plader

HØJ KVALITET OG PÅLIDELIGHED I BÅDE SERVICE OG PRODUKT

Hos Macrodot garanterer vi høj kvalitet i både vores service og produkt. Det er essentielt for os, at vores udstyr er det bedste på markedet såvel de materialer, vi trykker på, som vores printere. Vi benytter derfor kun materialeleverandører, vi kan stå inde for kvalitetsmæssigt, og maskiner, der matcher den højeste, teknologiske udvikling inden for branchen.

Vi arbejder ustandseligt på at udvikle vores tekniske kunnen, således vores print på plader og produkter altid er de bedste på markedet – og yderst konkurrencedygtige! Vores målsætning er at give dig et komplet tilbud på materiale, printtryk og levering, der matcher dine ønsker, gør dig synlig samt formidler dit budskab klart og tydeligt.

Kontakt os i dag! Vi står altid klar til at tage imod din bestilling.

DET GÆLDER OM AT VÆRE SYNLIG

Uanset om det er til forretningen, messestanden eller et helt tredje sted, er print på plader en ideel mulighed for at blive set. Hos Macrodot finder du et utal af muligheder af materialevalg og printtryk, der hjælper dig med at skabe synlighed på en iøjnefaldende og spændende måde.

Den optimal løsning, der er den rette for dig, afhænger af, til hvilket formål du skal bruge printet. Hos Macrodot står vi altid klar til at sparre og give dig råd såvel som vejledning omkring de forskellige muligheder, og hvilken der er den bedste i forhold til dine behov.

Ring til os i dag på 70 27 00 88 og få gode råd til, hvordan du skiller dig ud af mængden med dine print på plader! 

Du kan også kontakte os på mail: info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy