Print på PVC

Print på PVC bliver et robust banner til brug både indendørs og udendørs, og som kan modstå alle vejrets påvirkninger i form af sol, regn og sne. Print på PVC kan ligesom en voksdug tørres over med en våd klud, hvis det bliver nødvendigt, så dit budskab altid står rent og klart frem.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Bredt anvendeligt print på PVC
  • Flotte print på PVC
  • Professionel vejledning om print på PVC

PRINT PÅ PVC SOM PLAKAT

Print på PVC er bredt anvendeligt til både udstillinger indendørs og på facader udendørs i det danske klima grundet sin solide holdbarhed. Slidstyrken i print på PVC er høj, og det betyder, at bannere af denne type er særligt velegnet som plakater, der hænger frit. Da PVC ikke lader vinden trænge igennem, er denne type bannere ikke relevante til montering på store stilladser og andre steder højt oppe, hvor vindpåvirkningen er meget høj. Undergår din bygning facaderenovering, eller er dit udstillingsvindue af anden årsag ikke synligt i en periode, kan et facadebanner med print på PVC være med til at sætte dig tilbage på landkortet. Print på PVC kan tåle meget, også byggesnavs, så hæng et print på PVC op over døren, og bliv set igen.

Virksomheder er forskellige, men ingen ønsker at gå i glemsel – alle har brug for at blive set. Med de mange reklamer og indtryk den brede befolkning dagligt udsættes for, er faren for at blive overset stor. Print på PVC gør dig synlig igen for et stort publikum af forbipasserende. Print på PVC fås i utallige størrelser, bare spørg os!

Ophængningen af print på PVC afhænger naturligvis af omgivelserne. Typisk kan du vælge at bestille dit print på PVC med en løbegang eller med sejlringe, som begge dele kan bære den lidt tunge plakat, så den hænger pænt hele tiden både inde og ude.

FLOTTE PRINT PÅ PVC

Bannere med print på PVC har kraftfuld farvegengivelse, og det solide materiale betyder, at farverne vedbliver at være stærke. Den høje kvalitet sikrer, at dit budskab kommer ordentligt igennem til publikum. Kvaliteten af dit print på PVC er vigtig for at opretholde en seriøs forbindelse til dine kunder. Troværdighed i en broget verden af reklamer kan være altafgørende for at nå igennem til lige netop dine kunder. Flotte farver giver et klart og tydeligt signal uden forstyrrende støv eller snavs.

Print på PVC i storformat er væsentligt anderledes end en lille A5-brochure. Rent grafisk stilles der helt andre krav, når billede, logo og tekst kommer op i denne nye størrelse. Print på PVC er meget imponerende! Det er derfor vigtigt, at du får en grafiker til at lave et flot stykke arbejde til lige netop dette medie. Det er som regel ikke nok at genbruge andet grafisk materiale fra web eller brochurer, da budskabet på print på PVC vises i en anden sammenhæng. Hvis du allerede ved, præcist hvor dit print på PVC skal hænge, kan du eventuelt bruge det aktivt i det grafiske materiale, fx med ”om 20 meter” eller ”lige her”, eller hvis det skal hænge udendørs på Søgade, så brug det humoristisk, hvis du sælger fiskeudstyr. For at få størst muligt afkast af dit print på PVC, er det altså vigtigt at lave en fed præsentation af dit budskab – både skriftligt og visuelt.

VEJLEDNING OM PRINT PÅ PVC

Har du spørgsmål til mulighederne med print på PVC, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 27 00 88 eller sende en mail til info@macrodot.dk.

Vores årelange erfaring med bannere, flag og materiale til udstillinger gør os i stand til at give dig kvalificeret vejledning. Vi deler gerne vores viden med dig, så du får størst muligt udbytte af dit print på PVC tilpasset din situation og din investering.

Med vores moderne maskinpark har vi mulighed for at lave næsten alt, hvad der er teknologisk muligt. Vi mener, det er vigtigt at være på forkant, så vi kan give dig et forspring i junglen af reklamer, som præger markedet i dag. Alle din konkurrenter vil også have kundernes opmærksomhed, så spørgsmålet er, hvem der kan holde den længst tid – og længe nok til at få budskabet ud.

Macrodot er et dansk firma. Vi tager socialt ansvar for samfundet omkring os. Det kan du finde mere information om her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Futbalove Dresy