Profiler din virksomhed med et eksklusivt rollup display

Deltager din virksomhed ofte på messer, udstillinger og lignende? Med et rollup display får I en fleksibel, professionel løsning, der giver jer mulighed for at profilere virksomheden på optimal vis uden, at udgifter løber løbsk. Her hos Macrodot tilbyder vi et bredt udvalg af rollup display systemer med et eksklusivt look, og vi tilbyder digitalt print af displaybannere i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Da vi har vores egen maskinpark og vores eget hold af specialister såvel som et veletableret samarbejde med førende producenter fra ind- og udland, er vores produktionstid ydermere altid kort.

Her på siden kan du læse mere om:

  • De mange fordele, som et rollup display byder på
  • Hvordan du vælger det rette rollup display fra vores udvalg
  • Dine muligheder med displaybannere, som er produceret hos os

Har du spørgsmål til vores udvalg af rollup displays og displaybannere eller måske en konkret prisforespørgsel? Så kontakt os på 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk.

 

ROLLUP DISPLAY – EN LØSNING MED ET VÆLD AF FORDELE

Med et rollup display får du adgang til et væld af praktiske såvel som visuelle muligheder i forhold til at profilere din virksomhed udadtil. Uanset hvilken et af vores rollup displays, du vælger til virksomheden, får du et displaysystem med et eksklusivt look, som er nemt at transportere. Dertil er det hurtigt og nemt at sætte op og montere et displaybanner på, når der er behov for det, og du kan vælge mellem mange forskellige størrelser. Alt dette er medvirkende til, at et rollup display er velegnet til at blive brugt igen og igen i forskellige typer af miljøer såvel som til forskellige formål.

 

STORT UDVALG AF ROLLUP DISPLAYSYSTEMER I HØJ KVALITET

Her hos Macrodot kan du vælge imellem en lang række rollup display systemer i høj kvalitet fra Expolinc og Expand til en attraktiv pris. De har alle det til fælles, at du får et brugervenligt og robust rollup display med et elegant såvel som professionelt look, der kan stilles op på få sekunder. Af den grund er de særdeles velegnede til kampagnebrug og stande eller præsentationer på en messe eller lignende. Du kan vælge imellem: 

  • Rollup Dot
  • Rollup Drop
  • Rollup Square (fås i Silver eller Black)
  • Rollup Promotion (ideel til større kampagner)
  • Rollup Classic (fås også i sort)
  • Rollup Professionel (fås også i dobbeltsidet version)

Alle vores rollup display systemer leveres i en praktisk bæretaske, så de er lige til at tage med og fås i flere størrelser. Under ’Rollup & Bannerstand’ her på hjemmesiden kan du se hele vores udvalg, der foruden rollup display systemer omfatter vores A-banner, Pole system og det populære 4-screen Classic displaysystem.

 

FULDEND DIT ROLLUP DISPLAY MED DET RETTE DISPLAYBANNER

Når du køber dit rollup display hos os, får du altid en totalløsning. Vi sætter dine behov i centrum, og vi rådgiver dig gerne om hvilke løsninger, der matcher dine behov bedst. For at få det optimale udbytte af dit nye displaysystem, tilbyder vi ydermere at producere professionelle displaybannere. Vi anvender den nyeste teknologi inden for digitalt print. Derfor kan vi skabe knivskarpe motiver, der formidler dit budskab på optimal vis. Som udgangspunkt printer vi i CMYK-farver med en unik farvedybde. Ønsker du en særlig logofarve eller lignende, kan vi tilnærme os denne via Euroscale Colormetric farverum.

Vil du vide mere om, hvordan du kan profilere din virksomhed med et rollup display? Så ring til os på 70 27 00 88 eller send en mail til info@macrodot.dk. Du kan også sende os en konkret forespørgsel ved at udfylde formularen under ’Mere info om produktet’ ved den displayløsning, som har fanget din interesse.

Futbalove Dresy