Et stofbanner giver høj synlighed til en lav pris

Vil du være synlig med et flot stofbanner? Vi tilbyder et stort udvalg af stofbannere i forskellige mål og materialetykkelser. Vores højtudviklede printteknologi giver et væld af muligheder for at formidle budskaber og gøre din virksomhed mere synlig. Stofbannere kan bruges alle steder såvel indendørs som udendørs, og det er en optimal løsning, hvis du vil skabe synlighed til en relativt lav pris. Vi kan levere bannere i forskellige tykkelser af polyester alt efter hvilket look, du ønsker. Vi rådgiver dig altid gerne om den bedste, individuelle løsning.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan et stof banner i polyester er et godt valg med mange muligheder
  • Vores forskellige typer af stofbannere
  • Den høje kvalitet, vi står for

Har du spørgsmål til vores stofbannere, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

ET STOFBANNER ER ET POPULÆRT VALG

Vil du have et stofbanner i høj kvalitet og til en billig pris? Hos Macrodot bruger vi de bedste teknikker, hvilket sikrer den højeste kvalitet og en effektiv produktion uden spildtid. Vi laver dit stof banner i den størrelse, som passer bedst til netop dit behov. På grund af de mange muligheder med denne type bannere, er de et særdeles populært valg. Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, rådgiver vi dig gerne omkring materialevalg, printtype og opsætning mv. Og dertil efterbehandling, som er et vigtigt aspekt for, at dit stof banner får den finish og funktion, du har brug for.

 

VÆLG DEN TYPE STOF BANNER, SOM PASSER BEDST TIL DIT BEHOV

Når du skal bestille dit stof banner hos os, kan du vælge mellem polyester 110 g, 205 g B1, 330 g deluxe B1 og 410 g B1 dobbeltsidet.

Polyester 110 g giver et stofbanner med et mere let look, idet lyset kan trænge igennem denne stoftykkelse. Et banner i polyester 110 g kan bruges både inden døre og udendørs. Stoffet er velegnet til et banner, hvor motivet skal ses fra begge sider. Den maksimale printbredde er 315 cm.

Polyester 205 g giver et banner med en kraftig stofkvalitet. Denne type stof banner er også velegnet både inde og ude, og dertil egner den sig godt til messer, facader, displaysystemer mv. Stofbanneret er B1 brandgodkendt. Den maksimale printbredde er 315 cm.

Polyester 330 g eller 410 g giver et særdeles stærk stofbanner. Banneret kan ligeledes bruges inde og ude og er godt til messer, hvor der er behov for et kraftigt banner med høj printkvalitet. Disse B1 brandgodkendte bannere har en printbredde på max 178 cm.

 

STOF BANNER I HØJ PRINTKVALITET AF DANSK FIRMA

Alle vores stofbannere i polyester printer vi i CMYK farver og producerer digitalt. Det giver den bedste farvekvalitet og største skarphed selv ved de helt store forstørrelser og formater. Ved specielle pantome-/logofarver tilnærmer vi farven efter Euroscale Colormetric farverum.

Macrodot er et danskejet firma, som blev grundlagt i 2007 i Esbjerg. Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, og vi råder over en moderne maskinpark inden for storformatprint og efterbehandling. Vores print og produkter lever op til de skrappeste krav og standarder i branchen. Vi har mange års erfaring, når det gælder produktion, udvikling og rådgivning inden for digital storformatprint, serigrafi og udstillingssystemer. Vi har et solidt netværk af stabile og pålidelige underleverandører i både ind- og udland, så vi kan hjælpe dig fra start til slut.

Vil du have en pris på et banner? Så ring til os på 70 27 00 88. Har du spørgsmål er du også velkommen til at maile på info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy