Storformat tryk i høj kvalitet efter dine ønsker

Har du brug for storformat tryk, som kvalitetsmæssigt er helt i top? Hos Macrodot kan vi levere et bredt udvalg af storformat tryk i form af plakater, skilte, bannere og flag. Du finder hele vores udvalg her på hjemmesiden og vi rådgiver gerne omkring hvilket format, print og materiale, der er det bedste i dit/jeres firmas tilfælde. Vi råder over en stor maskinpark med bl.a. de nyeste printere, og vi kan tilbyde bannere såvel som plakater med et super flot tryk til konkurrencedygtige priser.

Her på siden kan du læse mere om: 

  • Vores storformat tryk til indendørs brug
  • Storformat tryk, som kan anvendes inde som ude
  • Vores muligheder for bannere med storformat tryk

Har du spørgsmål til vores storformattryk og priser, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

PLAKATER I STORFORMAT TRYK TIL INDENDØRS BRUG

Skal du bruge kvalitets plakater med tryk i storformat, er der flere muligheder at vælge imellem. Vælg fx at få lavet dit storformat tryk på fotopapir 255 g. Denne type er velegnet til plakater, hvor man ønsker en realistisk fotokvalitet. Det vil sige, at hvis du fx vil have trykt et fotografi i en super kvalitet, er dette en oplagt løsningsmulighed. Den maksimale printbredde er 126 cm. Du opnår ligeledes en realistisk fotokvalitet med fotopapir som Satin og Glossy 200g. Hvilken af typerne, du vælger, kan i høj grad være en smagssag bl.a. i forhold til, hvor blank, du ønsker overfladen, og hvilken stil din virksomhed har.

 

STORFORMAT TRYK TIL BÅDE INDE OG UDE

Har du brug for storformat tryk, som du også kan bruge udenfor? Så skal du vælge nogle bestemte papirtyper. Fx vores 170 g PP, som er et syntetisk papir, der kan bruges inde som ude. Det er velegnet til roll-up systemer, plakater, papirbannere samt korte kampagner i fx gadestandere. Dette materiale er ridse-, rive- og vandfast og har en max printbredde på 148 cm. Det fås også i en tykkere, 260 g variant. Endelig har vi også Blueback paper 140 g, som har en større max printbredde på 156 cm. Dette er velegnet til plakater, billboards og papirbannere.

På samtlige af vores fotopapirvarianter printer vi i CMYK farver for at opnå den højeste farvekvalitet selv ved tryk i storformat.

 

STORFORMAT TRYK PÅ BANNERE

Vi tilbyder flere typer af stofbannere, som vi kan lave dit individuelle storformat tryk på. Stofbannerne er i 100 % polyester af forskellig tykkelse alt efter hvilket look, du ønsker, samt hvor hårdt slid, banneret skal stå imod. Du kan også vælge et netbanner, som er ideelt til fx stilladser og facader og har en udendørs holdbarhed på 6-12 måneder. Vores presenningsbannere har ligeledes en holdbarhed udenfor på 6-12 måneder. Banneret er B1 brandgodkendt.

Hvilken type af bannere med storformat tryk, der er det rette for dig, afhænger meget af, om du skal bruge det på messer, inden for i en bygning, til at hænge på virksomhedens facade, stående udenfor eller noget helt femte. Spørg os til råds, hvis du er i tvivl, og vi oplyser også priser på de forskellige produkter.

Fang os på telefon: 70 27 00 88 eller mail: info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy