Print i storformat gør dig synlig og formidler et budskab

Vil du formidle dit budskab med stor tydelighed? Så er storformat en optimal løsning. Vælg blandt andet mellem bannere, display-/ udstillingssystemer, presenningsbannere, plakater og beachflag. Storformat i form af fx stofbannere er ideelt til stilladsreklamer, i butikker, til messer, på husmure eller som eksempelvis scenebeklædning. Hos Macrodot står både maskiner og teknikker mål med den højeste, teknologiske udvikling således, at alle vores produkter er yderst konkurrencedygtige i branchen.

Her på siden kan du læse mere om: 

  • Hvordan du kan gøre dig synlig med et banner i storformat
  • Hvordan vi kan rådgive dig omkring den bedste printløsning
  • Vores printere, som sikrer høj kvalitet og lav produktionstid

Har du spørgsmål til vores forskellige storformat løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

BANNERE I STORFORMAT GIVER ET KLART BUDSKAB

Er du træt af, at dit firma bliver overset? Uanset om det er uden for en forretning, på messer eller et helt tredje sted, er storformat print en ideel mulighed for at blive set. Vælg fx et stofbanner i 330 g polyester, som er i et kraftigt materiale med en høj printkvalitet, hvilket gør det ideelt som storformat. Bruger du et sådant banner på en messe, undgår du at forsvinde i mængden. Bannere i storformat kan også bruges indenfor i en stor virksomhed som fx information og brugervenlighed for gæster. Der er et væld af muligheder for at gøre sig synlig med storformat i forskellige sammenhænge.

 

HVILKEN FORM FOR STORFORMAT, SKAL MAN VÆLGE?

Med de mange muligheder for storformat print er det vigtigt at vælge den mest optimale for netop din virksomhed eller forretning. Hos Macrodot er vi altid klar til at sparre og give dig råd såvel som vejledning omkring de forskellige muligheder og hvilken, der er den bedste i det konkrete tilfælde. Har du fx bestemt dig for et banner, er der herefter en række muligheder for forskellige materialer. Det samme gælder for plakater mv., og det er afgørende, at typen er den rette for det formål, den skal bruges til.

 

VI SIKRER STORFORMAT I HØJ KVALITET

For at kunne garantere storformat i den bedste kvalitet er det essentielt, at udstyret er i orden. Det gælder såvel de materialer, vi trykker på, som vores printere. Hos Macrodot bruger vi kun materialeleverandører, som vi ved, vi kan stå inde for kvalitetsmæssigt. Vi råder over flere printere og udstyr som bl.a.: 

  • 3 HP-latexprintere med miljøvenlige farver
  • 1 D-gen til direct dye-sublimation
  • 2 RollsRoller skærebrædder
  • 2 Mimaki JV5-solventprintere
  • 1 Canon 9000S til indendørsprint
  • 1 Mimaki-cutter til konturskæring
  • 1 Fotoba-skæremaskine

Alle vores printere og øvrige udstyr sikrer, at vores storformat print har en kvalitet, som er helt i top, mens produktionstiden og udgifterne er i bund.

Vil du have en pris på en løsning med storformat print? Så ring til os på 70 27 00 88 eller mail: info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy