Storformatprint i høj kvalitet som bannere, skilte eller plakater

Vil du eller din virksomhed skabe synlighed ude som inde? Hos Macrodot leverer vi storformatprint i form af såvel papirprint som bannere i stof, presenning og canvas. Vi laver storformat print på stort set alle materialer og i alle størrelser. Vi har mange års erfaring i produktion, udvikling og rådgivning inden for digital storformatprint, serigrafi og udstillingssystemer. Med et stabilt og pålideligt netværk af underleverandører samt en moderne maskinpark kan vi hurtigt levere storformat print i høj kvalitet.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores gode udstyr og konkurrencedygtige priser
  • Den høje print- og farvekvalitet i vores produkter
  • Storformat print på presenninger og polyester

Har du spørgsmål til vores forskellige løsninger i storformatprint, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88. Her kan vi også oplyse dig priserne for de forskellige løsninger.

 

PRODUKTER I STORFORMATPRINT TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hvis du vælger Macrodot som din leverandør af storformat print, er du sikret en god oplevelse og et godt produkt samt fleksibilitet og konkurrencedygtige priser. Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, hvilket betyder, at vi med vores maskinpark kan leve op til branchens skrappeste krav og standarder inden for storformat print og efterbehandling. Vores maskinpark rummer udstyr som:

  • 2 Mimaki JV5-solventprintere
  • 1 Canon 9000S til indendørsprint
  • 3 HP-latexprintere med miljøvenlige farver
  • 1 D-gen til direct dye-sublimation
  • 1 Mimaki-cutter til konturskæring
  • 1 Fotoba-skæremaskine
  • 2 RollsRoller skærebrædder 

 

BANNERE I STORFORMATPRINT MED HØJ FARVEKVALITET

Den gode printerstandard sikrer en høj kvalitet. Vi printer fx bannere i CMYK farver og producerer dem digitalt. Hvis der på dit banner er tale om specielle pantome-/logofarver tilnærmer vi farverne efter Euroscale Colormetric farverum. Det betyder, at du kan få din virksomheds logo gengivet præcist og flot på vores storformat print. Vi ved, at det i forhold til branding og professionalisme er essentielt, at fx et logo står præcist og ens på alt ens markedsføring.

 

STORFORMATPRINT PÅ PRESENNINGER TIL FX STILLADSREKLAMER OG HUSFACADER

Vil du give en synlig reklame? Stilladsreklamer er et oplagt valg, hvis du vil have, at dit budskab skal nå en stor gruppe af mennesker. Denne type storformat print vil være synlig for et væld af forbipasserende mennesker eller kan hænges op ved særlige arrangementer for en speciel målgruppe. Bannere lavet af presenning er ideelle til udendørs brug, da de er meget robuste. Du kan også hænge et banner op på en husfacade ved en forretning eksempelvist. Du kan dog også vælge nogle af vores stofbannere i polyester i en solid kvalitet til uden døre.

Vil du høre mere og få din pris for det storformatprint, du har brug for? Så skal du blot ringe til os på 70 27 00 88. Du kan også se mere i vores showroom her på hjemmesiden eller maile spørgsmål til os på info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy