Strandflag giver dig enkel og synlig reklame

Et strandflag giver som en levende reklamesøjle et væld af muligheder. Det er en nem og billig måde at sprede sit budskab eller firmalogo på, og så er man sikker på at blive set i øjenhøjde. Strand flag er samtidig en fleksibel løsning, da de er nemme at transportere rundt i en medfølgende taske. Du kan selv vælge den type fod, som passer bedst til det formål og underlag, du skal bruge flaget til. Strand flag går også under navnene beach flag eller snow flag, og vi kan tilbyde to forskellige designs og fire størrelser fra small til X-large.

Her på siden kan du læse mere om: 

  • Hvordan et strandflag bringer dit budskab i øjenhøjde
  • Vores solide strandflag
  • Vores to typer af strandflag

Har du spørgsmål til vores strandflag og evt. prisforespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

BRING DIT BUDSKAB I ØJENHØJDE MED ET STRANDFLAG

Skal du på messe? Skal du holde en event? Står du for et sportsarrangement? Sælger dit firma et nyt produkt? Eller måske er det noget helt femte, du vil formidle med et strandflag. Uanset det præcise budskab, er strandflag/beach flag en optimal løsning for at blive set i øjenhøjde. Vores flag bliver set og fungerer derfor ideelt som reklame samt som information og guide for kunder eller besøgende, der fx skal finde vej. Strandflag er en ny og moderne måde at flage på, som er ideel til at blive set tæt på modsat traditionelle flag, som man kun lægger mærke til langt fra.

 

SOLIDE STRANDFLAG MED GENNEMTRYK

Søger du et strandflag, som kan holde til det danske klima samt har et flot tryk? Vores beachflag er i en gedigen kvalitet, og du kan vælge en tung, solid fod til flaget alt efter dit behov. Vores strand flag er lavet af 115 g tricot, og vi printer dit motiv med gennemtryk. Da man ofte anvender strandflag, hvor det blæser, er det essentielt, at kvaliteten er i orden. Hos Macrodot anvender vi et netværk af stabile og pålidelige underleverandører i både ind- og udland. Vi har mange års erfaring i produktion, udvikling og rådgivning inden for digital storformat print.

 

FORSKELLIGE DESIGNMULIGHEDER INDEN FOR STRAND FLAG

Vi kan tilbyde to design, når det gælder strand flag. Den ene model er formet som et sejl, så at sige. Den anden model er mere dråbeformet, idet det ene, nederste hjørne er rundet af. Det dråbeformede bannerflag kan give et lidt mere elegant look, men samtidig bliver materialet, der skal printes på, en anelse mindre. Så hvilken model, du skal vælge, afhænger helt af dit behov.

Du finder modellerne her på hjemmesiden, og har du andre spørgsmål eller konkrete prisforespørgsler, skal du blot ringe eller skrive til os: 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk.

Futbalove Dresy