Udstillingsystemer er den perfekte reklamesøjle for dit firma

Hvilket udstillingssystem, har du brug for? Hos Macrodot har vi et stort produktsortiment og herunder flere typer messesystemer. Vi tilbyder bl.a. et komplet udstillingssystem med roll-ups og displaybannere foruden brochureholdere, brochurestande, bagvægge & alu-systemer og messediske.

Se vores UDSTILLINGSSYSTEMER OG MESSEUDSTYR >>>

Alle former for udstillingssystemer er ideelle som reklamesøjler for dit firma, et særligt produkt, en event eller noget helt fjerde. Det handler blot om at finde den type, som passer bedst til dit behov.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores udvalg af udstillingssystemer
  • Vores roll-up og pole systemer
  • Vores høje standard

Har du spørgsmål til vores messesystemer, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

FIND DE UDSTILLINGSSYSTEMER, SOM PASSER DIG

Du kan finde vores udstillingssystemer her på vores hjemmeside, og udvalget spænder vidt over: 

  • Diske & Podier
  • Brochureholder
  • Roll-Up & Bannerstand
  • Outdoor systemer
  • Bagvægge og alu-systemer

 Se vores MESSESYSTEMER OG MESSEUDSTYR >>>

 

EKSKLUSIVE UDSTILLINGSSYSTEMER TIL DIG

Et af vores eksklusive messesystemer er roll-up til bannere. Det giver en elegant præsentation af dit banner, som du naturligvis også kan få printet og leveret hos os. Roll-up gør det enkelt at udskifte bannere, så du nemt kan bruge udstillingssystemet til forskellige lejligheder og formål. Ydermere kan denne type af udstillingssystem stilles op på et øjeblik. Systemet kan fås som både en enkel eller en dobbeltsidet version.

Du kan også få vist dit banner flot og tydeligt med vores Pole System, som du også finder under roll-ups. Det er optimalt til at vise dit budskab midt i en forsamling eller et større rum, fordi banneret bliver hævet op. Vælg mellem fire størrelser: 55 x 215 cm, 70 x 215 cm, 85 x 215 cm eller 100 x 215 cm.

 

KVALITETS UDSTILLINGSSYSTEMER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Macrodot er et danskejet firma, der har base i Esbjerg. Vi har en moderne maskinpark og lægger vægt på at være på forkant med den teknologiske udvikling. Med den rette og effektive teknik kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser. Vores storformatprint og efterbehandling matcher branchens skrappeste krav og standarder. Vi har mange års erfaring inden for produktion, udvikling og rådgivning om udstillingssystemer samt digital storformatprint og serigrafi. Vi har opbygget et stabilt og pålideligt netværk af underleverandører i Danmark og udlandet, og vi kan derfor hjælpe dig hele vejen i vores produktion af messesystemer.

Vil du vide mere om vores udstillingssystemer, rådgiver vi dig gerne om dine muligheder. Kontakt os blot på 70 27 00 88 eller info@macrodot.dk.

 

Se vores MESSESYSTEMER OG MESSEUDSTYR >>>

Futbalove Dresy