UV Print på (næsten) alt

Tænk nyt med UV print! Har du brug for innovativ markedsføring af dit firma eller din organisation, så kan UV print være lige det, du leder efter. UV print giver nemlig mulighed for at printe direkte på emner af forskellige materialer, fx træ, metal, glas og plastik. 

Her på siden kan du læse mere om:

  • Reklamegaver med UV print
  • Holdbart alternativ
  • Kvalificeret rådgivning om UV print

REKLAMEGAVER MED UV PRINT

UV print er særdeles velegnet, hvis du har lyst til at lave dine helt egne reklamegaver og skille dig ud fra mængden. På merchandise som golfbolde, telefoncovers eller usb-sticks kan du få et UV print med fx logo, firmanavn, kampagne-slogan eller lignende. UV print giver flere muligheder end traditionelt print, bl.a. fordi man kan opnå visuelt spændende 3D-effekter ved at lægge flere lag lak. Slip fantasien løs, eller kontakt professionelle grafikere, så du kan få maksimalt udbytte af det innovative UV print. Du har gennem tiden sikkert haft utallige reklamegaver i hænderne. Nogle er hurtigt røget i skraldespanden, andre er glemt i en skuffe et sted, mens den simple kuglepen måske har fået lov at stå fremme i blyantholderen på skrivebordet. Erfaringen viser, at de udfylder deres funktion, så længe budskabet er synligt, dvs. ved brug eller hvis emnet ligger fremme. Med UV print kan næsten alt lade sig gøre, så skub tankerne over i nye baner og find merchandise, der ikke er set før. Læg UV print på noget, som modtageren kan bruge og tilfældigt vise frem i så mange forskellige relationer som muligt, for at få dit budskab frem. Den personlige anbefaling, som ligger i at eje og bruge noget med et UV print med logo eller firmanavn, er mere værd end de fleste reklamer. Det stigende antal reklamer på de sociale medier er et glimrende eksempel på værdien af den personlige henvisning.

Skal du på messe, hvor det tit vrimler med billige reklamegaver og logoer, kunne en lækker gave med et grafisk imponerende UV print lige være sagen! Konkurrencen om opmærksomhed er hård, så kan du få de besøgende på udstillingen til at gå rundt med dit logo i hele hallen, er du nået langt. Kan du få dem til at tale om din gave eller vise den frem til andre, er du nået endnu længere.

Funktionelle reklamegaver med UV print kan også med fordel gives til dine medarbejdere, så de gør opmærksom på firmaet. Det kunne fx være ved at lave et telefoncover med UV print, som alle medarbejderes telefoner udstyres med.

HOLDBART UV PRINT

UV print er meget holdbart og tåler voldsom belastning fra vind og vejr. UV print er også den rette løsning for dig, hvis du skal have printet hængende i længere tid. UV print er meget slidstærkt, særligt hvis du vælger at give dit UV print et afsluttende lag coating.

UV print er i grove træk en farvelægning af materialet. Farven hærdes med UV belysning, som gør, at farveægtheden og holdbarheden ligger i top. Hvis du ønsker det, kan en sidste behandling resultere i en blankt, skinnende overflade i højglans, som rigtig får de valgte farver til at stå frem. UV print kan lægges på mange typer materialer, bl.a. metal, og kan derfor bruges til permanente reklamer. Metal med UV print er nutidens svar på datidens emaljeskilte, som er meget moderne og som stadig står knivskarpe i tryk og farve. Den imponerende slidstyrke i UV print gør, at du hele tiden præsenterer dit firma strålende og klart og ikke slidt og brugt.

Du kan også læse mere om vores alternative løsninger med folie her.

RÅDGIVNING OM UV PRINT

Har du spørgsmål til mulighederne med UV print, hører vi gerne fra dig. Ring til os på 70 27 00 88 eller send en mail til info@macrodot.dk. Vi har lang erfaring med bannere, tryk i storformat og UV print og stiller vores viden til rådighed for dig, så du kan få mest muligt ud af UV print. Sammen kan vi finde frem til lige den løsning, der opfylder dine krav til synlighed, markedsføring og pris. Vi leverer UV print i høj kvalitet med en kort leveringstid. Vi sætter en ære i at være på forkant med den teknologiske udvikling, så vi altid kan tilbyde det nyeste nye. Kun på den måde kan vi give dig et forspring i en konkurrencepræget verden, hvor alle kæmper om kundernes gunst.

Macrodot er en dansk virksomhed, som tager aktivt ansvar for samfundet omkring os. Du kan læse mere om, hvordan vi gør det i praksis her

Vi glæder os til at møde dig!

Futbalove Dresy