Vinduesfolie er funktionelt til afskærmning og markedsføring

Vil du afskærme vinduer eller glaspartier? Vinduesfolie er ideelt til at bryde gennemsigtigheden på glas hvor end, der er behov for det. Vi tilbyder produktet Window graphic one way vision, som er en hvid vinduesfolie med sort klæber. Dette produkt kan bruges både inde og ude på plane flader. Ud over til vinduer i ejendomme kan denne type folie også bruges som afskærmning på messer, hvor der er opdelt med glasruder eller lignende. Få trykt fx fimalogo eller produktnavne på, og så er det kun det, man kan se udefra.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Produktet Window graphic one way vision
  • Vinduesfolie med hvid til vinduer
  • Vores brede produktudvalg af folieprint

Har du spørgsmål til vores vinduesfolie og evt. prisforespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

VIDUESFOLIEN WINDOW GRAPHIC ONE WAY VISION – LANG HOLDBARHED

Vil du have vinduesfolie, som du ikke skal tænke på at skifte ud hele tiden, også selvom du anvender det udendørs? Så er dette produktet for dig, da vores vinduesfolie kan holde hele 3 år udendørs. Vi kan printe i en bredde op til 133 cm, og af efterbehandling tilbyder vi renskæring samt opklæbning på plader og vinduer.

Med denne vinduesfolie ser man udefra kun motivet – det vil sige dét, du selv vælger at få printet på. Vi printer i CMYK farver og producerer folien digitalt. Er der tale om specielle pantome-/logofarver, tilnærmer vi farverne efter Euroscale Colormetric farverum.

 

KLAR VINDUESFOLIE MED HVID

En anden mulighed for vinduesfolie er vores klare folie med hvid. Denne type folie er særdeles velegnet til spejlvendt print og til opsætning indvendigt på vinduer. Den maksimale printbredde på dette produkt er 133 cm. Vælg materiale mellem 2 års klar folie med aftagelig klæb eller 5 års folie med permanent klæb. Hvilken type folie, du skal vælge, afhænger naturligvis af din anvendelse. Dvs. om du ved, at vinduesfolien blot skal holde så lang tid som muligt, eller om du skal bruge det til en midlertidig udstilling og har behov for at kunne skifte det ud i nærmeste fremtid.

 

VINDUESFOLIE OG FLERE ANDRE TYPER FOLIEPRINT

Hos Macrodot kan vi levere en bred vifte af forskellige folieprodukter. Fx vores 5 års folie med blank laminat, der er lavet specielt til udendørsbrug, hvor der er behov for lang holdbarhed. Denne folietype kan man bruge såvel inde som ude på plane flader, hvor det udendørs har en levetid på 5 år. Har du brug for en folie til kampagnebrug, kan vores 2 års folie med aftageligt klæb være et oplagt valg. Dette er en selvklæbende folie, man kan bruge inde og ude på plane overflader. Levetiden er 2 år udendørs uden efterbehandling.

Fang os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88, hvis du vil have en pris på den vinduesfolie, som passer bedst til dit behov. Du finder hele vores produktsortiment her på hjemmesiden.

Futbalove Dresy