Web2pdf er ideelt til at opsætte nyhedsbreve og flyers

Har du/I brug for at kunne opsætte flyers eller nyhedsmails i jeres virksomhed? Vores Web2pdf er et template-baseret web-to-print system, som er en brugevenlig metode til at lave flyers såvel som nyhedsbreve. Hos Macrodot har vi mange års erfaring i kvalitetsprint på forskellige materialer og har sans for, at materialer til kunder kræver det rette layout og kvalitet. Derfor kan vi tilbyde en gennemtænkt og brugervenlig løsning, der giver optimale rammer for et godt resultat.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Den nemme opsætning af nyhedsmail i Web2pdf template-systemet
  • Web-to-print er fremtidens løsning
  • Macrodots historie

Har du spørgsmål til vores Web2pdf løsning og priser, er du meget velkommen til at kontakte os på info@macrodot.dk eller 70 27 00 88.

 

NYHEDSMAILS MED WEB2PDF ER EN EFFEKTIV MULIGHED FOR KUNDEPLEJE

Bruger du unødig tid på opsætning af nyhedsmails, eller er I slet ikke kommet i gang med nyhedsbreve i virksomheden, fordi det virker uoverskueligt? Web2pdf nedbryder barrieren, og gør det lettilgængeligt. Du kan starte med et se instruktionsfilmen her på hjemmesiden, hvis du vil have et indtryk. Nyhedsmails er en gylden mulighed for effektiv og målbar markedsføring, hvor I kan skabe stærkere relationer til kunderne og formidle budskaber. Dertil kan I få indblik i hvilke nyheder, der har interesse for kunderne og hvor mange, der åbner mailen og klikker sig videre.

 

WEB2PDF OG WEB-TO-PRINT ER VEJEN FREM

Vil du og din virksomhed være med fremme i udviklingen og sikre, at materialet til jeres kunder er professionelt? Meget tyder på, at størstedelen af alle grafiske opgaver inden for den nærmeste fremtid vil blive fremstillet og administreret i en web-to-print løsning. Så I kan med stor fordel vælge en sådan løsning nu med Web2pdf, hvor vi med en fast template sikrer, at I holder en fast og flot grafisk linje med logo og farver efter jeres virksomhed. Så undgår I halve løsninger eller nyhedsbreve, som grafisk ser uprofessionelle ud.

 

WEB2PDF ER EN FUNKTIONEL LØSNING FRA ET SOLIDT FIRMA

Hos Macrodot rådgiver vi dig gerne omkring Web2pdf, så du kan få den rette løsning til nemt at sætte nyhedsbreve samt flyers op i. Macrodot blev startet tilbage i 2007 i Esbjerg og har siden oplevet en støt vækst under mottoet: ”Giv os en udfordring”. Således har vi i dag opnået en solid omsætning og har markeret os i branchen med forskellig print-løsninger af højeste kvalitet. Det er bl.a. takket være vores veludviklede maskinpark og kompetente medarbejdere.

Du er meget velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål og priser. Fang os på mail eller telefon: info@macrodot.dk / 70 27 00 88.

Futbalove Dresy