Macrodot A/S overtager Reklamemaatten Nordic ApS

PRINTVIRKSOMHEDEN MACRODOT A/S FRA VARDE OVERTAGER LEVERANDØR PÅ DJURSLAND PR. 1.1. 2016

Et ønske om udvidet produktsortiment og øgede vækstmuligheder hos Macrodot A/S, har ført til overtagelse af deres leverandør Reklamemaatten Nordic ApS

Reklamemaatten Nordic ApS har været fast leverandør af reklame- og logomåtter til Macrodot A/S gennem flere år. Derfor var der ikke langt fra snak til handling, da de respektive ejere af de 2 virksomheder telefonisk drøftede fordelene ved en overtagelse af Reklamemaatten Nordic ApS

Begge parter er tilfredse med aftalen, og Ove Dam Hedegaard, den tidligere ejer af Reklamemaatten Nordic ApS, er nu ansat hos Macrodot A/S, - med fortsat kontor i Auning på Djursland.

”Vi har kun forhandlersalg, og med overtagelsen skærer vi et fordyrende led væk, og øger konkurrenceevnen på måtte- og tæppeprodukterne. Det er jo en oplagt vækstmulighed for os, og med en medarbejder på et eksternt kontor på Djursland, når vi også nemmere ud til vore forhandlere i Midt- og Nordjylland”, fortæller Sean Jäpelt Holm.

Ove Dam Hedegaard fortæller, at han manglede de rette værktøjer, til at løfte Reklamemaatten Nordic ApS, men det vil ske sammen med Macrodot A/S.

”Ricki og Sean har nogle dygtige medarbejdere, masser af gode kunder, og en lang række produkter, som til sammen danner de helt rigtige rammer. Sammen kan vi løfte måtteprodukterne til der, hvor de hører hjemme. Jeg glæder mig til at blive en del af det hele”, siger Ove.

Reklame Aflang Slider

Futbalove Dresy