Vi går fra 2 til 1

Efter 9 år med to ejere af Macrodot A/S har Sean Jäpelt Holm købt Ricki Nielsens andel og ejer pr. 1. august 2016 100 % af virksomheden. Sean forsikrer, at der hverken sker ændringer i staben eller på kundeservice.

 

Det produktive samarbejde, der har formet Macrodot de seneste 9 år, får nu sit ophør. Men selv om Ricki slipper sine administrative opgaver og sælger sin 50 % ejerandel til Sean, betyder det dog ikke, at Macrodot går i stå, forsikrer Sean. Macrodot fortsætter ud ad samme vej som altid, med fokus på god og løsningsorienteret kundeservice.

 

”Jeg er utrolig glad og tilfreds med Macrodot, som det er i dag. Vi er løsningsorienterede, fleksible og konkurrencedygtige. Det er her, Macrodot skal være, og det er her, jeg vil bibeholde virksomheden.

Eftersom jeg allerede er fungerende direktør, vil medarbejderne ikke mærke de store forskelle i hverdagen – og jeg er utrolig glad for, at Ricki indtil videre har valgt at forblive i Macrodot efter sit salg,” siger Sean Jäpelt Holm om overtagelsen.

 

INGEN ÆNDRINGER

Selv om Ricki sælger sin ejerandel og slipper sine administrative opgaver, betyder det ikke, at han forlader Macrodot foreløbigt – han vil være del produktionen indtil nye udfordringer melder sig.

 

”Det er en beslutning, jeg har barslet med i lang tid, som nu er blevet en realitet. Jeg er glad og lettet over min beslutning og ikke mindst glad for, at jeg havde mulighed for at sælge til Sean. Vi har haft et godt og produktivt samarbejde gennem de seneste 9 år, og jeg er helt sikker på, at han er den rette mand til at føre Macrodot videre,” siger Ricki Nielsen om salget af sin andel.

 

Ud over salget af Rickis ejerandel, sker der ingen ændringer på resten af personalefronten. Alt hos Macrodot fortsætter på samme gode facon og med de samme kontaktpersoner i salgsafdelingen.

Futbalove Dresy