Beachflag

 • BEACHFLAG - FORMIDLER DIT BUDSKAB KLART OG I ØJENHØJDE

  Vil du fange kunders opmærksomhed? Lede messegæster hen til din stand eller måske vise vej for deltagere i et sportsarrangement? Målene kan være mange, og de kan alle blive opfyldt med et beachbanner. Strand flag, beach flag og beach banner – der er mange navne for denne moderne og effektive form for bannerflag.

  Hos Macrodot printer vi dit beachbanner i høj kvalitet, og så er du sikker på at formidle dit budskab direkte i øjenhøjde. Få printet dit logo, slogan, et nyt produktnavn eller et direkte budskab.

   

  UDNYT DE MANGE FORDELE VED ET BEACHFLAG

  Der er en lang række fordele ved beach flag og strandflag:

  • Effektiv reklame med lave omkostninger
  • Fleksibelt – kan nemt flyttes rundt og hurtigt monteres
  • Muligt at bruge både inde og ude
  • Et flag i øjenhøjde og derfor perfekt til at fange opmærksomheden
  • I solid kvalitet og har derfor en lang levetid
  • Oplagt til kortere kampagner og særlige events, da de med lave omkostninger nemt kan bruges kortvarigt eller skiftes ud med nyt budskab

BEACHFLAG ER VELEGNEDE TIL ET UTAL AF BEGIVENHEDER

Vil du flage lige i øjenhøjde, så du er sikret en klar præsentation, som der bliver lagt mærke til? Beachflag er en ny måde at flage på nede i en højde, hvor vi ikke overser det. Beach flag – eller strandflag som de også kaldes - er velegnede til messer, festivaler, udendørskoncerter, sportsarrangementer og diverse events.

Du kan bruge denne type strand flag både inde og ude, og der er nærmest ingen grænser for de steder, du kan bruge dem. Vores beach flag og beach banner er i en meget robust kvalitet, så de kan stå imod barske vind- og vejrforhold. På denne type flag printer vi dit motiv på 115 g tricot med gennemtryk.

 

VÆLG MELLEM TO FORSKELLIGE TYPER BEACH FLAG

Du kan vælge mellem en almindelig beachflag skabelon / form og en dråbeformet, som er ”skåret af” i det nederste, yderste hjørne, så flaget får facon som en dråbe. Det giver derfor et lidt andet look, som du kan vælge, hvis du synes, det passer bedst sammen med dit motiv.

Hvis strandflaget skal kunne ses på lang afstand, er det naturligvis en fordel at vælge den største type i XL. Så kan du være sikker på at skabe størst mulig opmærksomhed inde som ude med et beach banner, som matcher dit budskab og formål.

 

FORSKELLIGE TYPER AF FØDDER TIL DIT BEACHFLAG OG STRANDFLAG

Det er vigtigt at få den rette type fod til dit beachflag. Vi tilbyder flere forskellige typer, og vi matcher ethvert behov. Alt efter om du skal bruge flaget indenfor på en isoleret placering, på en messe med mange mennesker omkring eller udenfor i regn og rusk, kan vi levere en fod, som matcher.

Vi tilbyder model A, B, C, D, E og F samt en plasticfod ligesom dem, man typisk anvender til parasoller.

Model B Heavy flat til Beachflag kan du bestille som 7, 15 eller 20 kg alt efter, om det er til et strandflag i medium, large eller X-large. Foden holder solidt flaget på plads og er et godt valg, hvis flaget fx skal stå på asfalt, eller du har behov for at kunne flytte det rundt.

Vil du kunne skrue flaget ned i jorden eller andet på stranden? Så kan du blot anvende vores model C jord-skruefod til beachflag, som automatisk følger med, når du køber flaget i medium, large eller X-large.

Find hele vores udvalg af tilbehør her på hjemmesiden og vælg den fod, som matcher dit behov. Har du spørgsmål og vil du høre mere om priser, skal du blot ringe til os på 70 27 00 88.

Futbalove Dresy