Et forbedret Macrodot.
Længe leve 2.0!

Snakken går. Rygter spredes. Det er alt sammen både løgn og sandt på samme tid. Ja, vi sælger ud af vores produktionsmaskiner. Men det er udvikling fremfor afvikling.

Vi har siden den spæde start i 2007 altid været på forkant og ikke mindst førende indenfor vores branche – både hvad angår teknologisk udvikling, den moderne maskinpark og vores tilgang til forhandlersalg. I en evigt foranderlig verden må man være parat til at tage de nødvendige skift. Derfor omstrukturerer vi, for at kunne give dig lige præcis den service som du forventer.

For at kunne bruge vores tid på dig og dine behov, fremfor at hoppe rundt i produktionshallen, har vi valgt at udlicitere vores produktion fremover. Vi vil frigøre den nødvendige tid som skal til, for at kunne gøre vores kundeservice endnu bedre.

Det øgede fokus på god kundeservice kommer blandt andet til udtryk i rekordlav leveringstid, som betyder, at ordrer modtaget inden kl. 10.00 kan sendes afsted allerede samme dag. Det må siges at være førende for branchen. Derudover vil du som forhandler få adgang til et endnu større produktsortiment.

Vi beholder selvfølgelig vores administration, som fortsat består af en økonomifunktion, sælgere og vores marketingmedarbejder, som udover at have fokus på øget kundeservice også skal hjælpe med at udvikle produktporteføljen. Dette vil betyde flere løsninger inden for storformatprint, displaysystemer og promotion-artikler.

En del af strategien ved at lave en Macrodot version 2.0 er at give dig bedre service, større produktsortiment samt hurtigere levering. Vi tror simpelthen på, at det er vejen frem i branchen, så vi fortsætter ud over stepperne.

 Sæt
 farve
 På

Branchens
bagmand

- Vi står altid bag dig.

kontakt
os
her

Se en forsmag på vores produkter