Et forbedret Macrodot
længe leve 2.0!

Som branchens bagmand, går Macrodot fra egen produktion til ingen produktion - Vi kalder det udvikling til den service du fortjener!


Vi har siden den spæde start i 2007 været på forkant, og ikke mindst førende indenfor vores branche – både hvad angår teknologisk udvikling, vores moderne maskinpark og vores tilgang til B2B forhandlersalg. I en evig foranderlig verden må man være parat til at tage de nødvendige skridt, og være shifty for at kunne følge med trenden og fremtiden.

Macrodot 2.0 - udvikling frem for afvikling


Service før produktion

Det vi har gjort er helt simpelt at udlicitere produktionsopgaven til en anden producent, hvilket betyder at vi primært beskæftiger os med ordre og god service. Hos Macrodot er vores fokus at bruge vores tid på dig og dine behov som forhandler, fremfor at stå i vores produktionshal. Vi ønskede at frigøre den nødvendige tid som skal til, for at kunne gøre vores kundeservice endnu bedre - hvad vi ser som en fornuftig investering.

En progression vi nyder at se i øjnene

Det øgede fokus vi har sat på god kundeservice, kommer blandt andet til udtryk når man kigger på vores leveringtid. Den er nu rekordlav, hvilket har resulteret i at du som forhandler og samarbejdspartner får adgang til et endnu større produktsortiment. Vores produktportefølge er vokset betydeligt siden vores ændring af koncept, blandt andet inden for storformat print, displaysystemer og promoverings artikler.

 

Gaven der bliver ved med at give

En del af processen til en bedre kundetilfredshed er et godt arbejdsmiljø, og vi ser det både som en nødvendighed og som en selvfølge, at holde os opdateret hvad angår udvikling inden for arbejdskultur og miljøforbedring for kollegerne. Det nye fokus på kunderservice betyder også at vi altid er klar til at hjælpe dig som forbruger, hvis du for eksempel skulle have nogle spørgsmål til vores beachflag med logo, eller hvis du gerne vil høre mere om vores store udbud af folieprint.

Missionen der motiverer vores hverdag

For os er de foretagede ændringerne ikke kun en udvikling, det er også et kig ind i fremtiden. Det handler ikke bare om at gøre vores processer mere simple eller at skabe merværdi for dig som samarbejdspartner. Det handler om en helt ny strategi der skal være med til at ekspandere vores foretagende, bane vejen for branchens progression og hjælpe Macrodot til at blive firstmover og sidde på toppen af bølgen.Vi tror på at Macrodot 2.0 er vejen frem, og vi gør det med god kundeservice, skallering som aldrig før, og teknisk ajourføring af verdensklasse.

Er du ikke forhandler endnu

Vil du se et udvalg af vores produkter, selvom du endnu ikke har login til vores forhandler og samarbejdspartner side? Vi har som noget helt unikt, lagt en række produkter op på vores side, så du netop kan se et udsnit af vores sortement, og få en fornemmelse af vores produktserie, og hvordan vi hos Macrodot tilbyder os i branchen. På den måde kan du læse om vores produkter, uden at skulle oprette dig adgang til vores webshop først. Du kan f.eks. læse om vorets stofbannere, som har mange fordele. Nedenfor kan du se links til de udvalgte produkter.

| BeachflagFolieprintRoll-upsSoftbannerAkustikplader |

 Sæt
 farve
 På

Branchens
bagmand

- Vi står altid bag dig.

kontakt
os
her

Se en forsmag på vores produkter