Info om GDPR

Den 25. maj 2018 trådte de nye regler i kraft vedr. persondataforordningen. Det har vi naturligvis taget stilling til og det kan du læse mere om her på siden.

Macrodot A/S er berettiget til at behandle og gemme persondata, herunder navn, kontaktoplysninger og hvilke produkter, der købes gennem webshoppen.

Formålet med registrering og behandlingen af disse oplysninger, er opfyldelse af Macrodot A/S’ forpligtelser, herunder eksempelvis administration af kunderelationer samt betalingstransaktioner til at analysere og forbedre produkter og/eller til at sende information vedrørende leverandørens produkter, ydelser og arrangementer.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Macrodot A/S må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer hermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger, som Macrodot A/S opbevarer om mig, samt at jeg tilbagekalde samtykke helt eller delvist ved at rette direkte henvendelse til Macrodot A/S. Jeg er også gjort bekendt med, at jeg kan kræve fejl i de indsamlede oplysninger rettet og slettet, hvis lovgivningens betingelser herfor er opfyldt.

Der henvises i øvrigt til Macrodot A/S' salgs- og leveringsbetingelser her


Dataansvarlig:

Macrodot A/S
Jeppe Skovgaards Vej 40, 6800 Varde
Sean Jápelt Holm
Sean@macrodot.dk
Tlf. nr.: 70 27 00 88

 

Cookiedeklarationen

 Sæt
 farve
 På

Branchens
bagmand

- Vi står altid bag dig.

kontakt
os
her

Se en forsmag på vores produkter