Velkommen til Macrodot A/S

lidt om os

Macrodot A/S blev startet i 2007 af Sean Jäpelt Holm og beskæftiger i dag over 11 medarbejdere. Sean har mange års er faring inden for produktion, udvikling samt rådgivning inden for digital storformatprint, efterbehandling og udstillingssystemer.

Macrodot A/S er en printvirksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling og har en moderne maskinpark. Macrodot har kun forhandlersalg, hvilket giver tryghed til vores kunder. Virksomheden er medlem af Grafisk Arbejdsgiverforening.

Virksomheden gør meget ud af, at det skal være en god arbejdsplads, for eksempel ved fokus på arbejdsmiljøforhold – både for virksomhedens ansatte og hos leverandører i blandt andet Polen. Macrodot er opmærksom på bæredygtighed, hvorfor hjemmesiden er CO2-neutral. Endvidere støtter Macrodot forskellige gode formål såsom Børnecancerfonden, Familier med kræftramte børn, De danske Hospitalsklovne og Alzheimerforeningen.Følg os på facebook - Her offentliggør vi nyheder, hverdagshistorier og meget mere!

 

 

organisationer vi er medlem af 

 


VORES WEBSITE ER CO2 NEUTRALT

 

 

 

sponsor

Macrodot A/S sætter en stor ære i at støtte organisationer såsom i forskning til Alzheimers og organisationer som hjælper vores børn til en bedre hverdag gennem deres sygdomsforløb.
Vi støtter Alzheimers foreningen, børnecancerfonden, Foreningen Cancerramte børn, Familier med kræftramte børn og Danske hospitals klovne.

        

 

Futbalove Dresy