Lidt om Macrodot a/s

Macrodot A/S blev startet i 2007 af Sean Jäpelt Holm og beskæftiger i dag 6 medarbejdere. Macrodot har mange års erfaring inden for produktion, udvikling samt rådgivning inden for digital storformatprint, efterbehandling og udstillingssystemer.

Macrodot A/S er en printvirksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling og har en moderne maskinpark. Macrodot har kun forhandlersalg, hvilket giver tryghed til vores kunder. Virksomheden er medlem af Grakom.

Virksomheden gør meget ud af, at det skal være en god arbejdsplads, for eksempel ved fokus på arbejdsmiljøforhold – både for virksomhedens ansatte og hos leverandører i blandt andet Polen. Macrodot støtter forskellige gode formål såsom Børnecancerfonden, Familier med kræftramte børn, De danske Hospitalsklovne og Alzheimerforeningen.

Vil du se et udvalg af vores produkter? Vi har som noget helt unikt, lagt en række produkter op på vores side. På den måde kan du læse om dem, uden at skulle oprette dig adgang til vores webshop. Du kan f.eks. læse om vorets stofbannere, som har mange fordele.

 Sæt
 farve
 På

Branchens
bagmand

- Vi står altid bag dig.

kontakt
os
her

Se en forsmag på vores produkter